OPPHØRS-SALG DUNDYNER! Frakt kr 150,- │ Fraktfritt ved kjøp over kr 1000,-

Hvilken dyne skal jeg velge?

Mange synes det er vanskelig å velge dundyne. Vi skal her prøve å hjelpe deg litt på vei. Flere faktorer påvirker valget: Årstid, temperatur på soverom og i hvilken grad man er en «kald» eller «varm» person. Det kan være vanskelig å finne én dyne som er like optimal når det er +30 som når det er -20 grader ute. Mange liker å sove med vinduet åpent hele året og da kan det være mest hensiktsmessig å ha to ulike dyner slik at man kan bytte mellom sommer- og vinterdyne.

Sommerdyner

Her har vi to ulike kvaliteter – Sunshine/Sommernatt og Indian. Indian inneholder hvit gåsedun og har litt bedre dunkvalitet enn Sunshine/Sommernatt. Indian transporterer fuktighet og regulerer varme bedre enn Sunshine/Sommernatt  Sunshine/Sommernatt er den rimeligste sommerdynen, men er uansett veldig mye bedre enn alternative fiberdyner når det kommer til varmeregulering og fukttransport.

Overgangsdyner

Er man veldig følsom for temperaturer, kan vi også anbefale overgangsdynene våre Spring og Breeze som er ideelle for bruk på vår og høst. Disse dynene er også godt egnet som svalere helårsdyne, lunere sommerdyne eller som dyne til barn som ofte er varme av seg.

Helårsdyner

Har man jevn temperatur på soverommet året rundt, eller kun ønsker én dyne, kan helårsdynene våre Nordic eller Temper være det rette valget. Temper har edderdunlignende egenskaper og bedre dunkvalitet enn Nordic og regulerer derfor temperaturen noe bedre. Varmemessig er disse to dynene forholdsvis like, men Temper vil være noe svalere når det er varmt.

Vinterdyner

Også blant vinterdynene har vi to ulike kvaliteter og tykkelser – Thule og Arctic . Arctic er vår varmeste vinterdyne og har bedre dunkvalitet enn Thule. Arctic er derfor noe bedre når det gjelder isolasjon og transport av fuktighet, og er en lett og luftig dyne mens Thule er noe tyngre og ideell for de som er ute etter mer tyngde på dynen.

Lykke til med valget!