OPPHØRS-SALG DUNDYNER! Frakt kr 150,- │ Fraktfritt ved kjøp over kr 1000,-

Hvilken dyne skal jeg velge?

Hvilken dyne skal jeg velge?

Mange synes det er vanskelig å velge dundyne. Vi skal her prøve å hjelpe deg litt på vei. Flere faktorer påvirker valget: Årstid, temperatur på soverom og i hvilken grad man er en «kald» eller «varm» person. Det kan være vanskelig å finne én dyne som er like optimal når det er +30 som når det er -20 grader ute. Mange liker å sove med vinduet åpent hele året og da kan det være mest hensiktsmessig å ha to ulike dyner slik at man kan bytte mellom sommer- og vinterdyne.

 

Sommerdyne

Indian er sommerdynen vår fylt med fineste gåsedun. Dynen transporterer fuktighet og regulerer varme godt og sørger derfor for god komfort hele sommeren. Den er sval på varme sommernetter og lun når det er litt kjøligere.

 

Overgangsdyne

Er man veldig følsom for temperaturer, kan vi anbefale overgangsdynen vår Breeze som er ideell for bruk på vår og høst. Breeze er også godt egnet som svalere helårsdyne, lunere sommerdyne eller som dyne til barn som ofte er varme av seg.

 

Helårsdyne

Har man jevn temperatur på soverommet året rundt, eller kun ønsker én dyne, kan helårsdynen Nordic være det rette valget. Nordic inneholder hvit gåsedun og regulerer varme godt gjennom hele året.

 

Vinterdyner

Blant vinterdynene har vi to ulike kvaliteter og tykkelser – Thule og Arctic . Arctic er vår varmeste vinterdyne og har bedre dunkvalitet enn Thule. Arctic er derfor noe bedre når det gjelder isolasjon og transport av fuktighet, og er en lett og luftig dyne mens Thule er noe tyngre.

Lykke til med valget!